Το blink Bar στην Πλ. Καρύτση

Ένα προσεγμένο και ανανεωμένο στέκι
Η πρόσοψη του blink
Η πρόσοψη του blink
4 φωτογραφίες
Φωτό:

Η Πλατεία Καρύτση είναι ένας κλασικός bar-ότοπος εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Την τελευταία πενταετία το blink bar αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στο είδος του, για όλο το ευρύτερο Κέντρο. Καθαρά ποτά, εξαιρετικά cocktails και καλή μουσική αποτελούν τα βασικά ατού αυτού του bar.

Σε πείσμα των καιρών το blink bar στην Πλ.Καρύτση μας ξανασυστήθηκε ανανεώνοντας τον χώρο του. Μεγάλωσε την μπάρα του και ομόρφυνε φροντίζοντας να διατηρήσει αυτά στα οποία μας είχε καλομάθει.

Έμπειροι, μόνιμοι αλλά και πολλοί έκτακτοι djs παίρνουν θέση πίσω από τα πλατό, αλλά ενίοτε και μπρος από τζουκ μποξ (!), για να σας διασκεδάσουν με τις μουσικές τους επιλογές που έχουν μάλλον δυσδιάκριτα όρια. Με έμφαση στον ευρύτατο χώρο της Rock (classic, indie, mainstream, garage), αλλά χωρίς να αποκλείει μουσικές alternative, jazz, disco, pop και πολλές άλλες, το blink bar θα καλύψει τα γούστα σας.

To bLink Up στο πατάρι του κυρίως χώρου αυτονομήθηκε, με δικές του μουσικές, amateur dj nights, parties και την καλύτερη θέα στην πλατεία από την διάπλατη τζαμαρία του. {{{ map }}}


Happy hour κάθε ημέρα μέχρι τις 10μμ

  • 5 ευρώ το ποτό
  • 6 ευρώ τα cocktails
Πλ.Καρύτση 10
210 3245705 – 693 6514302

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Τίτλος*
Γράψτε το σχόλιό σας*
Ονομα που θα εμφανιστεί στο σχόλιό σας
E-mail
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

Γράψτε το κείμενο όπως το διαβάζετε παρακάτω:
Αν το κείμενο δεν είναι ευδιάκριτο, πατήστε εδώ να δημιουργηθεί νέο κείμενο.