Δειπνήστε στο Wagamama και κεραστείτε ένα ποτήρι λευκό Riesling

Φωτό:

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2012, οι φίλοι της ασιατικής κουζίνας θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία, να απολαύσουν ένα ποτήρι λευκό κρασί από την ποικιλία Riesling της σειράς Μικρός Βοριάς του Άγγελου Ρούβαλη, κερασμένο, παραγγέλνοντας ένα κυρίως πιάτο.

Ο Άγγελος Ρούβαλης και η πολύ πετυχημένη ανά τον κόσμο αλυσίδα ασιατικής κουζίνας Wagamama, λοιπόν, σας προτείνουν να απολαύσετε μια  δυνατή γευστικά αλλά και συμφέρουσα εμπειρία.

Παραγγείλτε το αγαπημένο σας πιάτο, επιλέγοντας από μια σειρά προτάσεων του Wagamama μενού, και απολαύστε το παρέα με ένα ποτήρι λευκό κρασί Μικρός Βοριάς Riesling του Άγγελου Ρούβαλη. Ο πολυβραβευμένος λευκός Μικρός Βοριάς Riesling, αποτελεί μια άριστη ελληνική έκφραση της διεθνούς ποικιλίας Riesling, και ιδανική πρόταση για τα πιάτα του Wagamama καθώς «απογειώνει» τις όξινες και πικάντικες γεύσεις της Ασιατικής κουζίνας.

Μικρός Βοριάς Rielsing,  Λευκός ξηρός.
Ο Μικρός Βοριάς Riesling είναι ένα από τα λιγοστάRiesling του Ελληνικού αμπελώνα (ιδιόκτητο αμπέλι σε υψόμετρο 840μ). Έχει έντονη προσωπικότητα, αλλά και δροσερή γεύση. Διακρίνεται για τα αρώματα λευκών ανθέων να πλαισιώνονται από αυτά του βασιλικού και της μέντας. Ένα έξοχο απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει και πιάτα με έντονους χαρακτήρες όπως:

  • τα ασιατικά πιάτα
  • τα πιάτα θαλασσινών
  • έντονα τυριά
  • πάστες με θαλασσινά
  • πιάτα με γλυκόξινες γεύσεις
  • σαλάτες

Οι διακρίσεις του σε διεθνείς διαγωνισμούς όπως η πρόσφατη απόκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στο διαγωνισμό Mundus Vini 2011, αποδεικνύει την άριστη ποιότητά του, την εξαιρετική γεύση και τα αρώματα του.

Wagamama
Αλυσίδα ασιατικής κουζίνας
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, Μαρούσι, Golden Hall
Τηλ.: 210683684

Λίγα λόγια για τον παραγωγό
Ο Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux), Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος.

 H βορινή έκθεση των αμπελώνων στα καλοκαιρινά μελτέμια αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των πλαγιών της Αιγιαλείας. Ο αμπελώνας των πλαγιών της Αιγιαλείας “…από εδαφοκλιματολογική άποψη , είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου καθώς ανεβαίνει τις μαλακές βορινές πλαγιές και δέχεται τους δροσερούς θαλασσινούς ανέμους που προστατεύουν τους καρπούς από το καλοκαιρινό καύσωνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό στον κόσμο αμπελοοινικό βιόκλιμα.” (κα Κουράκου, Επίτιμος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Κρασιού -2001).

Έχει δημιουργήσει τρεις ομάδες κρασιών:

  • Το αγαπημένο Ασπρολίθι
  • τη σειρά Μικρός Βοριάς με 5 κρασιά: Λευκός, Ερυθρός, Λαγόρθι, Riesling, Ροζέ
  • τη σειρά παλαιωμένων οίνων Ιανός με 4 κρασιά: Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Syrah, Cava (από τα καλύτερα βαρέλια της υπόγειας κάβας του οινοποιείου).

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων A.E.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Τίτλος*
Γράψτε το σχόλιό σας*
Ονομα που θα εμφανιστεί στο σχόλιό σας
E-mail
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

Γράψτε το κείμενο όπως το διαβάζετε παρακάτω:
Αν το κείμενο δεν είναι ευδιάκριτο, πατήστε εδώ να δημιουργηθεί νέο κείμενο.