Παλαιά Επίδαυρο... με λίγα ευρώ

Παλαιά Επίδαυρος
Παλαιά Επίδαυρος
8 φωτογραφίες
Φωτό:
Έτσι ξαφνικά και χωρίς πολλή σκέψη, πηγαίνοντας για τον καθιερωμένο σαββατιάτικο καφέ, μας ήρθε αυθόρμητα μια ιδέα: Πάμε Επίδαυρο; ΟΚ.
Νέα ή Παλαιά (Επίδαυρο) δεν είχε καμία σημασία, σημασία είχε η γρήγορη σκέψη και η άμεση απόφαση. Το θέμα είναι να έχεις διάθεση και να πραγματοποιείς την επιθυμία σου! Αναπτύσσοντας ταχύτητα για να αποφύγουμε την πρωινή κίνηση, μπήκαμε στη γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας της Αθηνών-Κορίνθου και μετά τον Ισθμό κατευθυνθήκαμε προς Επίδαυρο. Μετά το Λουτρό Ελένης, τον παραθαλάσσιο οικισμό, η ευρύτερη περιοχή, κυρίως κοντά στο Σοφικό, στολίστηκε από πυκνό πευκόδασος και η θέα στη θάλασσα και στο δαντελωτό των ακτών ήταν θαυμάσια.
Περάσαμε από ψηλά τη Νέα Επίδαυρο, ήταν πλέον η ώρα του καφέ... κι εδώ μπίνγκο: με χαρά είδαμε το Stork, το καφέ της περιοχής ανάμεσα σε Νέα και Παλαιά Επίδαυρο. Η θέα από το μπαλκόνι του Stork δεν περιγράφεται με λόγια, μόνο μάτια χρειάζεται να κοιτάς, να απολαμβάνεις και να ταξιδεύεις.
Εδώ γνωρίσαμε και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Ανδρέα Βασιλόπουλο, που μετά τον καφέ μάς έδειξε το κατάστημα βιολογικών προϊόντων που διατηρεί στο ισόγειο του κτιρίου.
Η βόλτα στην Παλαιά Επίδαυρο και στη γειτονική περιοχή ήταν μια ακόμη όμορφη εμπειρία με αρκετές επιλογές για φαγητό ή διαμονή.
Πατήστε εδώ για να βρείτε κάθε είδους πληροφορίες για την Επίδαυρο και τους υπόλοιπους οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.