Βόλτα και αναδάσωση στην Πεντέλη

πηγή: Τομπάζης Νικόλαος, φωτογράφος
πηγή: Τομπάζης Νικόλαος, φωτογράφος
Φωτό:
Μπορεί να μπαίνουμε στο Χειμώνα και να έπιασαν οι βροχές, όμως για την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, προβλέπεται καλός καιρός ως το απόγευμα. Αφήστε λοιπόν την οικολογική σας συνείδηση να σας οδηγήσει στο Πεντελικό Όρος, όπου εθελοντικές ομάδες και εθελοντές πολίτες  δίνουν ραντεβού για μια ακόμα αναδάσωση..

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων εθελοντών στην αναδάσωση της 18ης Νοεμβρίου, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος, διοργανώνοντας την 4η δεντροφύτευση για το 2012.

Το ραντεβού του Σ.Π.Α.Π. με τους εθελοντές είναι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10 π.μ.

Όλοι μαζί δίνουμε το «παρών», συμμετέχουμε, μυούμε τους μικρότερους στη διαδικασία αναγέννησης του Πεντελικού, στην αγάπη και στη φροντίδα για το περιβάλλον.

Σημείο συνάντησης: Βρύση Καρακαντά (μετά το Καραούλι στη διαδρομή Πεντέλης – Νέας Μάκρης).
Λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι), για όσους εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038390 - 349 - 315 - 307 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Τίτλος*
Γράψτε το σχόλιό σας*
Ονομα που θα εμφανιστεί στο σχόλιό σας
E-mail
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

Γράψτε το κείμενο όπως το διαβάζετε παρακάτω:
Αν το κείμενο δεν είναι ευδιάκριτο, πατήστε εδώ να δημιουργηθεί νέο κείμενο.