ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
6 λόγοι που η Κυψέλη είναι τάση

KICK

Ο νέος πολυχώρος KICK είναι, για τους ψαγμένους, το νέο σποτ για καφέ. Μπορείς να διαβάσεις, να χαλαρώσεις, ακόμη και να εργαστείς, δοκιμάζοντας τα τέλεια βίγκαν γλυκά και μπισκότα του. Επίσης στο χώρο μπορείς να βρεις Τ-shirts του ελληνικού brand Indiego Clothing καθώς και τις κάλτσες και τις μπλούζες των brands Ode to socks και Fashion Spaetkauf.

 

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Facebook page: Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Impact Hub, επαναλειτουργώντας την Δημοτική Αγορά, αδιαμφισβήτητα ζωντάνεψε και ανανέωσε τη γειτονιά. Φιλοξενώντας νέες δραστηριότητες και μαγαζάκια, κατέστησε την Αγορά ένα μέρος για να απολαύσεις τον καφέ σου ή να συμμετάσχεις στα διάφορα μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης με την οικογένεια σου ή την παρέα σου.

 

We need books

Facebook page: We need books

Η πρώτη πολύγλωσση βιβλιοθήκη ξεκίνησε το 2017 και φιλοξενεί πάνω από 14000 βιβλία σε 28 γλώσσες. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να αγκαλιάσει την πολυπολιτισμικότητα της πόλης και να μπορούν όλοι να απολαύσουν ένα καλό βιβλίο στη γλώσσα τους.

 

Θέατρα

Τα θέατρα Οδού Κεφαλληνίας, Οδού Κυκλάδων, Άλσος, Κάτια Δανδουλάκη, Κάππα, Χώρα, Ριάλτο, Studio Κυψέλης, Τόπος Αλλού, Τριανόν χαρίζουν στην περιοχή μια καλλιτεχνική πινελιά και είναι άλλος ένας λόγος που οι δρόμοι της Κυψέλης γεμίζουν κόσμο το χειμώνα.

 

Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Η πλατεία Αγίου Γεωργίου παρότι δεν είναι η κεντρική πλατεία της Κυψέλης είναι πάντα μέσα στη ζωντάνια. Μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου, το παγωτό σου ή και τον καφέ σου καθώς οι επιλογές είναι πολλές, ποιοτικές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα