ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Paintball, kart ή βόλτα σε αγρόκτημα; Προτάσεις για εναλλακτικό Σαββατοκύριακο

Μήπως έχετε όρεξη για ένα εναλλακτικό Σαββατοκύριακο; Δείτε τις προτάσεις μας για κάτι το διαφορετικό όπως για paintball, kart αλλά και επαφή με τη φύση, κοντά στην Αθήνα.

Ένα εναλλακτικό Σαββατοκύριακο με Paintball κοντά στην Αθήνα

Paintball κοντά στην Αθήνα
Unsplash

Μια τέλεια λύση για painball, είναι το Paintball Park Malakasa το οποίο μετά την επέκτασή του, είναι πλέον ένας χώρος συνολικής έκτασης 150 στρεμμάτων και αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο Paintball της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης!

Σε απόσταση μόλις 25 λεπτών από την Αθήνα, θα βρείτε διαμορφωμένες δασικές πίστες με στρατιωτικά jeep, αναχώματα, γέφυρες, ξύλινα σπιτάκια, μικρά ποταμάκια, οχυρωματικά, ναρκοπέδια, sniper position, παρατηρητήρια, πέτρινο χωριό κτλ. όλα ειδικά κατασκευασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των σεναρίων paintball.

Για Καρτ στην Αθήνα

Καρτ στην Αθήνα
Unsplash

Το Καρτ είναι μια τρομερή δραστηριότητα τόσο για οικογένειες και παιδάκια μικρότερης ηλικίας όσο και για παρέες.

Αν λοιπόν έχετε όρεξη για καρτ κοντά στην Αθήνα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Kartland στην Παλλήνη, το Speed Force στο Κορωπί ή το Speedpark στον Ασπρόπυργο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το αφιέρωμά μας.

Στη λίμνη Μπελέτσι – Tόσο για εκδρομή στη φύση όσο και για βόλτα πλάι σε καγκουρό και λάμα

εναλλακτικό Σαββατοκύριακο λακαγκίνη στα κιούρκα
Μαρία Χατζηπέτρου

Μετά από τη βόλτα στη λίμνη Μπελέτσι ή και πριν, είναι απαραίτητη μια στάση σε έναν χώρο που θα σας καταπλήξει. Στον δρόμο σας θα συναντήσετε το Λακκαγκίνη στα Κιούρκα.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Λακκαγκίνη στα Κιούρκα, θα δείτε λάμα, ελαφάκια, κατσίκες που θα σας πλησιάσουν για να τις ταΐσετε, γαϊδουράκια, καγκουρό και πολλά ακόμη! Πρόκειται για μια βόλτα που θα μείνει τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγάλους, αξέχαστη.

Γαϊδουροχώρα: Ένας χώρος αναψυχής, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης

Η Γαϊδουροχώρα είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε ενδεχομένως. Είναι ένας χώρος αφιερωμένος στα όμορφα γαϊδουράκια, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο εκτροφής για αυτά.

Παράλληλα, λειτουργεί ως χώρος αναψυχής, ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και θεραπείας για τους ανθρώπους. Σε ένα αγρόκτημα γεμάτο αμυγδαλιές, ελιές και πολύ θυμάρι, αναπτύξαμε ένα περιβάλλον που θυμίζει παλιά ελληνική ύπαιθρο.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί: Ήσυχα ορεινά χωριά για ζευγάρια


Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο: Οι εναλλακτικές δραστηριότητες

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα