ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Επίσκεψη της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Ναύπλιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την διήμερη επίσκεψή της συνοδεύεται από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο ο οποίος μαζί με τον Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Στυλιανό Περράκη της παρουσίασαν μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα των φετινών 16ων Διεθνολογικών Συναντήσεων.

Ναύπλιο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
press

 Ο δήμαρχος Ναυπλιέων από την πλευρά του, αφού πρώτα ευχαρίστησε την Πρόεδρο Της Δημοκρατίας για την φετινή παρουσία της που συμπίπτει και με τα 200 χρόνια από τη Ελληνική Επανάσταση, της εξέφρασε την ιδιαίτερη τιμή που αισθάνεται να την υποδέχεται στην πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους, απονέμοντάς της παράλληλα τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Ι. Καποδίστρια. 

Ναύπλιο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
press

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της παρακολούθησε τις εργασίες της 16ης Περιόδου Διεθνολογικών Συναντήσεων και την ειδική επετειακή εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια «Ο Ιωάννης Καποδίστριας ως υπόσχεση για το μέλλον». Στη συνέχεια, στο ίδιο πλαίσιο των Συναντήσεων, συμμετείχε στην απονομή Βραβείων «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης για την Δικαιοσύνη και το Δίκαιο», καθώς και Αριστείων «Ι. Καποδίστριας». 

Ναύπλιο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
press

Από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αριστείο «Ιωάννης Α. Καποδίστριας» στους:
Μαριέττα Γιαννάκου, Βουλευτή Επικρατείας
Κωνσταντίνο Τσουκαλά, Επισκέπτη Καθηγητή Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων
Δρ. Σωτήρη Μουσούρη, πρώην Επίκουρο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών,
και το Βραβείο «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» για τη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο στους:
Εμμανουήλ Ρούκουνα, Ακαδημαϊκό,
Emmanuel Decaux, Ομότιμο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Paris II,
Νικηφόρο Διαμαντούρο, Ακαδημαϊκό.

Ναύπλιο, ΠτΔ
press

Η πρώτη πολίτης της χώρας στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 παρακολούθησε την ετήσια τελετή μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Ι.Ν Αγ. Σπυρίδωνα, με το τελετουργικό να περιλαμβάνει την απόδοση Τιμών και Κατάθεση Στεφάνων στο άγαλμα του Κυβερνήτη. Η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την επίσκεψη της με την ομιλία της στο Βουλευτικό.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι πάντα πρωτοπόρος δράσεων και εκδηλώσεων ώστε να παραμείνει αναλλοίωτη η πολιτιστική και η ιστορική κληρονομιά του τόπου μας, μένοντας και επιμένοντας σε μια ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις και εκδηλώσεις που αναβιώνουν και αναδεικνύουν την ιστορία και την φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

100 Ιεροι τοποι της Ορθοδοξιας στην Ελλαδα, τους οποιους αξιζει να επισκεφθειτε τουλαχιστον μια φορα στη ζωη σας

Από την Πέμπτη 18 Απριλίου στα περίπτερα