ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Κουμπάκι: ένα concept store με φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες

Ο εμπορικός χάρτης της Αθήνας είναι γεμάτος ποικίλες προτάσεις και ανάμεσα στα χιλιάδες καταστήματα. Όμως πάντα κάποια καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Αυτά είναι τα καταστήματα που επιμελούνται άνθρωποι δημιουργικοί, με αγάπη για την τέχνη τους. Ένα από αυτά είναι το Κουμπάκι που στην καρδιά της Αθήνας, στη γειτονιά του Ψυρρή, περνώντας από την οδό Παλλάδος θα σας τραβήξει σίγουρα το βλέμμα.

Η γυναίκα που κρύβεται πίσω από το Κουμπάκι, η Ειρήνη Βιτώρου, ξεκίνησε την επιχείρηση με αρχικό σκοπό να διαθέτει τα αξεσουάρ που έφτιαχνε αποκλειστικά η ίδια. Καθώς βέβαια όσα έφτιαχνε έγιναν περιζήτητα, άρχισε να επεκτείνει τις ιδέες της. Έτσι σιγά σιγά εισήγαγε αντικείμενα πιο χρηστικά όπως κούπες και τα πιο μοναδικά t-shirt της πόλης.

Το Κουμπάκι είναι ένα μαγαζί που εκφράζει τον χαρακτήρα της δημιουργού και αυτό είναι κάτι που το κάνει πραγματικά αυθεντικό. Αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας άλλωστε. Όπως έχει αναφέρει η Ειρήνη, κουμπάκι τη φώναζε η γιαγιά της όταν ήταν μικρή. Άλλωστε εκείνη ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με το ράψιμο και τη μόδα, αφού η ίδια ήταν μοδίστρα.

Στο κατάστημα θα βρείτε ιδιαίτερες κούπες, μπλούζες και κονκάρδες με φράσεις που σπάνε τον πάγο και γίνονται αφορμή να γνωριστούν δύο άνθρωποι, χειροποίητες τσάντες και πορτοφόλια.

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα