ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Τσέρτος και Γιάννης Κότσιρας στη Νίσυρο

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στην πλατεία Ηρώων του Μανδρακίου, υποδεχόμαστε τον μουσικό και τραγουδιστή Μπάμπη Τσέρτο. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει με παραδοσιακά, ρεμπέτικα, σμυρναίικα, έντεχνα λαϊκά αλλά και νεότερα τραγούδια.

press

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο λιμάνι του Μανδρακίου, κλείνοντας τη θερινή περίοδο για το 2022, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε το δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα.

Ο ερωτικός ερμηνευτής της νεότερης γενιάς, με την εκφραστική του φωνή θα μας παρουσιάσει παλιά και καινούρια τραγούδια, που έχουμε όλοι σιγοτραγουδήσει, εμπνευσμένες διασκευές και επιλογές σε λαϊκά τραγούδια.

press

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί το Πολιτιστικό Πρόγραμμα 2022. Έπειτα από δύο χρόνια, μπορέσαμε και διασκεδάσαμε, χορέψαμε, μα κυρίως μπορέσαμε να συναντήσουμε καλλιτέχνες διαφορετικού είδους και κουλτούρας ο καθένας τους. Εδώ, στα ακριτικά νησιά μας, είναι σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην αισθάνονται οι κάτοικοι αποκομμένοι και απομονωμένοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο πολιτισμός είναι σημαντικός παράγοντας στην ανθρώπινη φύση για να μπορεί να ευημερεί και να αντλεί δύναμη για το μέλλον.


Ακολουθήστε το Δήμο Νισύρου εδώ, για να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του νησιού.

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα