ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 11'
Οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στην Αθήνα για όλη την οικογένεια

Οι χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες στην Αθήνα είναι πολλές και θα μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την οικογένεια.

Εκδηλώσεις στον Δήμο Αθηναίων

52 σημεία σε όλη την πόλη, 6 χριστουγεννιάτικα χωριά, παγοδρόμιο, 120+ δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, 7 open air προβολές, pop-up events, γιορτινές μουσικές εκπλήξεις, αποτελούν το πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Σε κάθε γειτονιά θα βρείτε και από κάποια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η οποία θα είναι μια ευχάριστη έξοδος για όλη την οικογένεια. Ανεβείτε όλοι μαζί σε καρουζέλ ή τρενάκια και σίγουρα θα φτιάξετε πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές.

Παράλληλα, ανάμεσα στις πολλές δράσεις που διοργανώθηκαν αυτή τη χρονιά, μερικές από αυτές είναι καλλιτεχνικά εργαστήρια που θα καλλιεργήσουν την δημιουργικότητα των παιδιών. Από τις 11 Δεκεμβρίου, στα Μουσεία, στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης, στις Βιβλιοθήκες, στην Πινακοθήκη, στο Κέντρο Τεχνών και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων έχουν ήδη ξεκινήσει δράσεις για όλη την οικογένεια με εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού, ξεναγήσεις, μουσειο-παιδαγωγικά προγράμματα, παραστάσεις παιδικού θεάτρου και κουκλοθέατρου. Για όσους, ωστόσο, προτιμούν να μείνουν στο σπίτι, έχουν προβλεφθεί μοναδικές διαδικτυακές δράσεις που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Φωτό: Unsplash

Η κατάλληλη ευκαιρία για ψώνια και βόλτες

Μια και τα παιδιά δεν θα έχουν σχολείο μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που όχι μόνο θα ψωνίσετε αλλά θα έχετε τη δυνατότητα για μια πληθώρα δραστηριοτήτων. Μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά μαγαζιά και έπειτα να συνεχίσετε με μια ταινία κινουμένων σχεδίων ή με άλλα παιχνίδια όπως bowling. Οι βόλτες στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα είναι πανέμορφες το διάστημα των γιορτών και όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται με τις βόλτες σε αυτά.


Chocolate Fest 2021: To σοκολατένιο φεστιβάλ με τη χριστουγεννιάτικη διάθεση έφτασε


Κάντε μια στάση στο πιο σοκολατένιο φεστιβάλ!

Το Chocolate Fest 2021, το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ επιστρέφει με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό σοκολατένιο παράδεισο με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για μια απόλυτη χριστουγεννιάτικη έξοδο για όλη την οικογένεια και μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μια έξοδο στο Chistmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, καθώς και με μια όμορφη βόλτα στον πεζόδρομο του Θησείου.

Δείτε επίσης:

Φωτεινά Χριστούγεννα με εκδηλώσεις στο Δήμο Αθηναίων


Αυτό το Σαββατοκύριακο τρώμε brunch στα Νότια της Αθήνας

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα