Πανσέληνος με ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Δωρεάν εκδηλώσεις στις βραδιές με Πανσέληνο, happenings για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 3'
Maria Callas Museum Πανσέληνος στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το ιστορικό Ωδείο Αθηνών υποδέχεται το κοινό στις δύο πανσελήνους του καλοκαιριού, προσφέροντας δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο.Τα Σάββατα και τις Κυριακές, παιδιά όλων των ηλικιών δημιουργούν το δικό τους αναμνηστικό με έμπνευση από τη Μαρία Κάλλας με την τεχνική stencil.Τέλος, συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στα αγγλικά τις δύο τελευταίες Τετάρτες του Ιουλίου και του Αυγούστου. 

Πανσέληνος Ιουλίου και Αυγούστου 

Την Κυριακή 21 Ιουλίου και τη Δευτέρα 19 ΑυγούστουΤο Μουσείο Μαρία Κάλλας και το ιστορικό Ωδείο Αθηνών υποδέχονται το κοινό για δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο. Στις 21 Ιουλίου από τις 20:00 έως τις 23:00 και στις 19 Αυγούστου από τις 19:00 έως τις 23:00, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το απεριτίφ τους από το café του μουσείου, να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους και να ανακαλύψουν τη ζωή και το έργο της μεγάλης ντίβας της όπερας.

Η θεα απο τη βεραντα του Μουσειου Μαρια Καλλας | Vangelis Patsialos

Στον τρίτο όροφο, σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Θα απολαύσετε δύο μαγευτικές μουσικές βραδιές γεμάτες τέχνη και μελωδίες, υπό το φως της πανσέληνου, με φόντο τη εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις αποτελούν συνέχεια της ακαδημαϊκής και καλλιτεχνικής συνεργασίας του Μουσείου Μαρία Κάλλας με το Ωδείο Αθηνών -όπου ξεκίνησε να φοιτά η Μαρία Κάλλας το 1939- που έχει ως στόχο την ανάδειξη του Μουσείου ως χώρου άσκησης & ανάδειξης νέων μουσικώνΤην ευθύνη του προγράμματος έχει αναλάβει ο Διευθυντής των Μουσικών Σχολών του Ωδείου Αθηνών, Φίλιππος Τσαλαχούρης.Πληροφορίες τηλεφωνικά: 210 44 04 204  Είσοδος στο μουσείο: Κλείστε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ (περιορισμένη διαθεσιμότητα).

La Mia Maria

Happening για μικρά και μεγάλα παιδια, κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 12:00 π.μ. Πού θα ταξιδέψει η δική σου carte postale; Τα Σάββατα και τις Κυριακές του Ιουλίου και του Αυγούστου, από τις 10:00 έως τις 12:00 π.μ., παιδιά όλων των ηλικιών θα μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους αναμνηστική carte postale με την προσωπογραφία της Μαρίας Κάλλας χρησιμοποιώντας την τεχνική stencil.Σε αυτήν τη διασκεδαστική δράση, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τη μεγάλη ντίβα της όπερας μέσα από μια καλλιτεχνική διαδικασία γεμάτη χρώματα και φαντασία. Φεύγοντας, θα έχουν ένα μοναδικό ενθύμιο, που θα τους θυμίζει την ξεχωριστή αυτή γνωριμία με την δική τους Μαρία Κάλλας. *Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα