ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 3'
Σας αρέσει το πατινάζ; Τα παγοδρόμια που θα το απολαύσετε

Το πατινάζ στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα και την εορταστική ατμόσφαιρα. Όλο και περισσότερος κόσμος τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει το πατινάζ σε κάποιο από τα παγοδρόμια της πόλης.

Παγοδρόμιο στην Πλατεία Κοτζιά

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, το παγοδρόμιο στην πλατεία Κοτζιά σας περιμένει για φιγούρες στον πάγο. Μπροστά από το Δημαρχείο Αθηνών από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν πατινάζ στην καρδιά της πόλης.

Καθημερινά 10.00 – 22.00, με ελεύθερη είσοδο. Ωστόσο, αν θέλετε να το επισκεφθείτε, απαιτείται ηλεκτρονική προκράτηση θέσης.

Κάντε την κράτησή σας εδώ & ενημερωθείτε για όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


Φωτεινά Χριστούγεννα με εκδηλώσεις στο Δήμο Αθηναίων


πατινάζ, παγοδρόμιο
Πηγή: Pexels

Παγοδρόμιο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου το Παγοδρόμιο του ΚΠΣΙΝ επιστρέφει στο Κανάλι και σας προσκαλεί να απολαύσετε πατινάζ με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής. Σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, με υπέροχη θέα στο χώρο των Συντριβανιών και το χώρο του Καναλιού.

Το Παγοδρόμιο θα είναι ανοικτό καθημερινά 10.00 – 20.00, με ελεύθερη είσοδο. Ωστόσο, αν θέλετε να το επισκεφθείτε, απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή.

Κάντε την κράτησή σας εδώ & ενημερωθείτε για όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, το παγοδρόμιο της ICE ARENA στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο μας σπορ σε μια κομψή παγοπίστα 375 τ.μ. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν κορυφαία ποιότητα πάγου για όσο χρόνο το επιθυμούν.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο (στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων). Αν δεν είστε έμπειροι πατινέρ, υπάρχει η δυνατότητα μαθήματος από εξειδικευμένο προσωπικό.

Καθημερινές 16.00 – 23.00  &  Σαββατοκύριακα 11.00 – 23.00

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

πατινάζ, παγοδρόμιο
Πηγή: Pexels

 

Παγοδρόμιο Athens Heart

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της Ελλάδας σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πατινάζ. Η παγοπίστα έχει διαστάσεις διεθνών προδιαγραφών με έκταση 1.000 τ.μ. σε έναν φιλόξενο χώρο για μικρούς και μεγάλους. Το παγοδρόμιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εμπορικό Athens Heart και είναι κλειστό με ειδική τέντα ώστε να μην επηρεάζεται η λειτουργία του από τις καιρικές συνθήκες.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο (στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων). Για τους αρχάριους πατινέρ, στο χώρο θα βρείτε εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα.

Καθημερινές 15.00 – 23.00  &  Σαββατοκύριακα 11.00 – 23.00

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: Pexels

 

Διαβάστε επίσης στο ΔΙΑΚΟΠΕΣ | Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα που δεν θα χάσουμε

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Kυκλοφορεί στις 03/12 με το «Βήμα της Κυριακής»