ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Το best of ελληνικών και ξένων podcast για το roadtrip ή την παραλία

Ένα roadtrip ειδικά αν είναι αρκετών ωρών μπορεί να αποβεί αρκετά βαρετό. Ωστόσο, με καλή παρέα και ενδιαφέροντα podcast σίγουρα δεν θα βαρεθείτε. Ας δούμε το best of ελληνικών και ξένων podcast για το roadtrip ή την παραλία.

 

Ελληνικά Podcast

Το μαγικό μου ταξίδι – Lifo Podcasts

Μια ιδιαίτερα inspirational σειρά podcast, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε από τη Lifο. Σε κάθε επεισόδιο θα ακούσετε μια αφήγηση για το ταξίδι ενός από τα πρόσωπα που φιλοξενούνται σε αυτή τη σειρά και η κουβέντα θα σας συνεπάρει.

SciTalks

Aν και από τη συγκεκριμένη σειρά podcast δεν έχει δημοσιευθεί κάποιο επεισόδιο πρόσφατα, αυτό το καλοκαίρι έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας ώστε να απολαύσετε τα 24 εξαιρετικά ενδιαφέροντα και εκπαιδευτικά επεισόδια που αφορούν την επιστήμη.

Πηγή: Unsplash

Podcast Series – Ίδρυμα Ευγενίδου

Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά που χάρη στην οποία μπορείτε να απολαύσετε αφηγήσεις σχετικά με τις φυσικές επιστήμες και την τεχνολογία.

Ένα (podcast) με απ’ όλα, με τον Γιώργο Βαγιάτα

Ένα podcast χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία που ωστόσο, κυλά σαν νερό χάρη στους διαλόγους που αφορούν διάφορες ιστορίες και σχολιασμούς και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον χάρη στο humor των δύο συνομιλητών.

Πηγή: Unsplash

Ξένα Podcast

Wanderlust – Off the page

Μια σειρά με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο που σε κάθε επεισόδιο εξερευνά τις πιο ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες του κόσμου, στους πιο μαγευτικούς προορισμούς.

Not lost – Brendan Francis Newnam

Tο συγκεκριμένο podcast αποτελεί μια ευχάριστη ταξιδιωτική απόδραση αλλά και μια διορατική ματιά σε ανθρώπους, τόσο ντόπιους κάθε τόπου όσο και επισκέπτες.

Πηγή: Unsplash

Armchair Explorer – Aaron Millar

Mε οικοδεσπότη τον βραβευμένο ταξιδιωτικό συγγραφέα Aaron Millar, κάθε ιστορία που θα ακούσετε είναι γεμάτη έμπνευση και δράση.

Jump with traveling Jackie

Παλαιότερα γνωστή ως The budget minded traveller, η Jackie δημιούργησε αυτή τη σειρά podcast όπου παρουσιάζει ταξίδια με τη δική της οπτική και προσφέρει συμβουλές για πολλά κρυμμένα διαμάντια σε κάθε ήπειρο.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

4+1 τρόποι για να κάνετε low budget διακοπές


Τα top μέρη για διακοπές με παιδιά δίπλα στη θάλασσα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Kυκλοφορεί στις 03/12 με το «Βήμα της Κυριακής»