ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 6'
To σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Βόρα – Καϊμάκτσαλαν άνοιξε και σας περιμένει

Η νέα χιονοδρομική περίοδος 2021-2022 εγκαινιάστηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρα-Καϊμάκτσαλαν με την έναρξη λειτουργίας του σαλέ.

Μια ξεχωριστή πρόταση για τις αποδράσεις αυτής της περιόδου

Καθημερινά, λοιπόν, μπορείτε να το επισκεφθείτε για να απολαύσετε τη μαγεία του μεγαλοπρεπούς βουνού της Βόρειας Ελλάδας. Το σαλέ βρίσκεται σε υψόμετρο 2.050 μέτρων και θα φτάσετε σε αυτό μέσα από μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς.


Σκι στο βουνό: Οι δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα


xionodromiko_diakopes_ski
Πηγή: Unsplash

Μέσα από μία μαγευτική διαδρομή, ακολουθώντας τη διαδρομή είτε από την Έδεσσα και τον Άγιο Αθανάσιο, είτε από την Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ, οι λάτρεις των φθινοπωρινών εξορμήσεων μπορούν να φθάσουν στο υψηλότερο χιονοδρομικό της Ελλάδας, και να απολαύσουν την πανέμορφη θέα στη Λίμνη Βεγορίτιδα, πολλά από τα βουνά της Βορείου Ελλάδος, με τον Όλυμπο να ξεχωρίζει επιβλητικός, και στο βάθος τον κάμπο της Πέλλας έως τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικά για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, μια βόλτα στο σαλέ -μέχρι να είναι εφικτό να επιδοθείτε στο ski– είναι ιδανική εξόρμηση. Μπορείτε να συνδυάσετε την απόδραση στο σαλέ με επίσκεψη στα Λουτρά Πόζαρ ή από την άλλη πλευρά, στην λίμνη Βεγορίτιδα.

Δείτε επίσης:

Σκι στο βουνό: Οι δημοφιλέστεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα


Χειμερινοί προορισμοί με παιδιά: Οικογενειακές αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καρναβαλι Κερκυρα Ξανθη Ρεθυμνο Πατρα

Από την Πέμπτη 15/2 στα περίπτερα