ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Βγαίνουμε Κεραμεικό: Στο 9th Handmade & Recycled Theater Festival

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens διοργανώνει φέτος από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου το 9th Handmade & Recycled Theater Festival.

Γιατί χειροποίητο και ανακυκλώσιμο;

Κεντρικός άξονας του Handmade and Recycled Theater Festival είναι η ιδέα του χειροποίητου και του ανακυκλώσιμου. Το όνομα και ο χαρακτήρας του φεστιβάλ προέκυψαν από την ίδια την ταυτότητα της ομάδας. Δεν πρόκειται λοιπόν για την επιλογή ενός τίτλου, αλλά για μία ανάγκη, έναν τρόπο ζωής που μετενσαρκώνεται σε καλλιτεχνικό όραμα. Ένα φεστιβάλ με καλλιτέχνες που αυτό – οργανώνονται, δημιουργούν μαζί, αναλαμβάνοντας ο καθένας διαφορετικούς ρόλους για να πετύχουν ένα αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα του 9th HRTFest περιλαμβάνει:

Θέατρο, σωματικό θέατρο, θέατρο δρόμου, παιδικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό, χοροθέατρο, θεατρικό αναλόγιο, performance, video performance, video dance, music performance, site specific performance, standup comedy, αφήγηση, σύγχρονο χορό, συναυλίες, live μουσική, μικρού και μεσαίου μήκους ταινίες, προβολές video art, ντοκιμαντέρ, ζωγραφική, κολάζ, φωτογραφία, installations, παρουσίαση βιβλίου, καλλιτέχνες τσίρκο, ακροβατικά, aerial Skills, κόσμημα, μάσκα, κούκλα, ένδυμα, DIY κατασκευές, δημιουργική απασχόληση παιδιών, σεμινάρια, διαλέξεις.

9th_handmade_recycled_theater_festival_program_
Πηγη: fabraikaathens.gr

Τι καινούργιο υπάρχει;

Green Object – Διαγωνισμός 15λεπτων παραστάσεων
Διαγωνισμός για θεατρικές ομάδες. Το πράσινο χρώμα, τα πράσινα αντικείμενα, η έννοια του «πράσινου» αποτελούν την πηγή έμπνευσής μας. Η κάθε ομάδα έχει δεκαπέντε λεπτά στη διάθεσή της για να παρουσιάσει μία παράσταση ή performance που να εμπνέεται ή να περιέχει το πράσινο χρώμα, τα πράσινα αντικείμενα ή την έννοια του πράσινου.
Διαγωνισμός Νέων Θεατρικών Έργων
Το HRTFest φιλοξενεί συγγραφείς, με νέα θεατρικά έργα που δεν έχουν παρουσιαστεί στο κοινό. Η παρουσίαση στο Φεστιβάλ θα γίνει σε μορφή θεατρικού αναλογίου.

Οι εκθέσεις θα φιλοξενούνται στο χώρο του Φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκειά του από 14 έως 24 Οκτωβρίου

* Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από την πλατφόρμα viva.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα, εδώ.

Βρείτε τα πάντα για εκδηλώσεις, φεστιβάλ και δραστηριότητες στην Αθήνα, στο ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα