ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 4'
Σε αυτές τις κάβες θα κάνουμε τις γιορτινές μας αγορές

Η ποικιλία σε κρασιά, ποτά και αποστάγματα δεν είναι αυτονόητη σε κάθε κάβα της Αθήνας. Όσο δε πλησιάζουν οι γιορτές τόσο αυξάνονται οι δικές μας απαιτήσεις για αγορές που θα κλέψουν την παράσταση ως δώρο ή ως βασικό στοιχείο στη μάζωξη στο σπίτι. Τα Χριστούγεννα όλοι αναζητάμε το κάτι παραπάνω και σε αυτές τις κάβες θα κάνουμε τις γιορτινές μας αγορές σε κορυφαία ποτά για party ή δώρα.

Σε αυτές τις κάβες για τις γιορτινές μας αγορές αυτά τα Χριστούγεννα, η αγορά ενός ποτού δεν είναι απλή υπόθεση

Unsplash

Cava Canava (Παγκράτι)

Πάνω από 100 συνεργάτιδες εταιρίες, πάνω από 4.000 προϊόντα, 90 διαφορετικά είδη μπύρας, delicatessen, καφές, παγωτό, πούρα μόνο από την Κούβα και πολλά άλλα. Σπάνια ποτά, συλλεκτικές συσκευασίες, προϊόντα που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού και συνθέσεις δώρων που εντυπωσιάζουν. Η μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στο κρασί των ανθρώπων της Cava Canava είναι τα συστατικά που έχουν δημιουργήσει πιθανώς την πληρέστερη Wine List της Ελλάδας.

κάβες γιορτινές αγορές Χριστούγεννα
Pexels

Kylix (Κολωνάκι)

Πρόκειται για ένα χώρο με μοναδικό σχεδιασμό και φινέτσα, που εξυπηρετεί τους πιο απαιτητικούς πελάτες της πόλης και πέραν αυτής. Η Kylix είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις του κρασιού και τους συλλέκτες fine spirits και για άλλα προϊόντα που πλαισιώνουν αυτές τις κατηγορίες.

Εκεί θα βρείτε υπέροχα Σετ Δώρων για τις Γιορτές με εξαιρετικά κρασιά από τον Ελληνικό και Διεθνή αμπελώνα, whisky, αποστάγματα και εκλεκτά delicatessen.


Η Wine Gini μας ξεναγεί με φρέσκια ματιά στον κόσμο του κρασιού


Oak (Χαλάνδρι, Βουλιαγμένη, Νέα Ερυθραία)

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ρευστού κόσμου του κρασιού και του ποτού, που διαρκώς εξειδικεύεται και ανανεώνεται, η Oak επιλέγει και προτείνει προϊόντα που εκφράζουν τόσο τις κλασικές όσο και τις παγκόσμιες νέες τάσεις της αγοράς. Κρασιά από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, ποτά παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπα, ελληνικά και ξένα, εξειδικευμένα προϊόντα για mixologists, εκλεκτά delicatessen, φροντισμένες συνθέσεις δώρων, πούρα και αξεσουάρ του «ευ ζην» παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως wine room, cigar room, event table, για την απόλαυσή σας μόνο.

Unsplash

Cellier (Σύνταγμα, Κηφισιά, Συγγρού, Ψυχικό, Μαρούσι)

Από το 1938 έως και σήμερα, η επωνυμία Cellier συνδέθηκε με την εκλεκτικότητα, τις gourmet προτάσεις, το ποιοτικό κρασί, τα αποστάγματα και τα delicatessen. Μετά από 85 χρόνια ζωής, τα πέντε καταστήματα λιανικής Cellier στην Αττική αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα, σας προσφέρουν, περισσότερες από 1.000 ετικέτες, ελληνικών και ξένων κρασιών, επιλεγμένα ποτά και αποστάγματα από όλο τον κόσμο, αξεσουάρ κρασιού, delicatessen και μια εντυπωσιακή ποικιλία συσκευασιών για δώρα που ξεχωρίζουν.

Μοναδικές προτάσεις, υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως άριστη εξυπηρέτηση. Η γνώση, το μεράκι και η παράδοση αποκαλύπτονται.

κάβες γιορτινές αγορές Χριστούγεννα 2022
Unsplash

Κάβα Ανθίδης (Μαρούσι, Κολωνάκι, Γλυφάδα)

Η Kάβα Ανθίδης αποτελεί από το 1945 σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού ποτού και κρασιού. Στα ράφια της Κάβα Ανθίδης θα βρείτε περισσότερες από 3000 ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, premium αποστάγματα και ένα εξειδικευμένο τμήμα με Ουίσκι μεταξύ των οποίων και μοναδικές single cask εμφιαλώσεις.

Κάβα Χάλαρη (Εξάρχεια, Πειραιάς)

Με παρουσία που πλέον ξεπερνά τα 50 χρόνια στο χώρο, η Κάβα Χάλαρη αποτελεί μια σταθερά για τους φίλους του κρασιού, των ποτών και των συνοδευτικών τους – στα καταστήματά της θα βρείτε επιλεγμένες ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, εκλεκτά ποτά και αποστάγματα, μια μεγάλη λίστα από malt whiskeys, premium spirits και fine wines, αλλά και προϊόντα για cocktails, είδη delicatessen, πούρα και προτάσεις δώρων για κάθε περίσταση.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Βασίλης Παπαγιαννάκος: Αναδεικνύοντας το Μαρκόπουλο σε οινοτουριστικό προορισμό


Η Wine Gini μας ξεναγεί με φρέσκια ματιά στον κόσμο του κρασιού

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Από την Πέμπτη 7/12 ανεξάρτητος στα περίπτερα