ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Τα καλύτερα spot για ινδικό στην Αθήνα

Πρόκειται για μία από τις πρώτες ethnic κουζίνες που ήρθαν στην Ελλάδα και παραμένει, ακόμα και σήμερα, ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των foodies. Πού, λοιπόν, θα φάμε καλό ινδικό στην Αθήνα;

Τα καλύτερα spot για ινδικό στην Αθήνα
Pexels

Namaste Indian Restaurant

Αξίζει να δοκιμάσετε ένα από τα πιο νόστιμα τίκα μασάλα της Αθήνας αλλά και την μεγάλη ποικιλία σε ρύζια. Απαραίτητη συνοδεία για κάθε επιλογή από το πλούσιο μενού αποτελούν τα πιτάκια naan.

Mirch

Ένα από τα κλασικά ινδικά της πόλης, που μέσα από το δημοφιλές indian souvlaki “προσκάλεσε” πολλούς στο να μυηθούν στην ινδική κουζίνα. Το μενού αποτελείται από τα βασικά ινδικά πιάτα, όπως chicken vindaloo, chicken tandoori κ.α.

ινδικό
Pexels

Jaipur Palace

Είναι ίσως ένα από τα ξακουστά ινδικά της Αθήνας και όχι άδικα αφού με την εξωτική του ατμόσφαιρα και τους Ινδούς σεφ, προσφέρει μία από τις πιο αυθεντικές εμπειρίες ινδικού φαγητού στην Αθήνα.

Indi go

Οι επιλογές εδώ είναι πάρα πολλές, καθώς ο κατάλογος είναι μεγάλος και πληθωρικός. Ανάμεσα σε διάφορα, θα δοκιμάσετε: chicken tikka kadahi, chicken bhuna, tawa gosht, saag mutton, prawn vindaloo κ.α.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Έξοδος στο κέντρο: Όλα τα must γύρω από την Κολοκοτρώνη


Όρεξη για burger; Οι διευθύνσεις με τα καλύτερα της πόλης

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα