Θεσσαλονίκη: Ιδανικά καφέ για διάβασμα ή τηλεργασία

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 7'
Θεσσαλονίκη: Ιδανικά καφέ για διάβασμα ή τηλεργασία

Προτιμάς να εργάζεσαι ή να μελετάς εκτός σπιτιού; Ειδικά αν είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ή εργάζεσαι από το laptop σου, η πόλη κρύβει πανέμορφα spot για να πιείς τον καφέ σου, να κάνεις μια εργασία με παρέα, να συγκεντρωθείς – ακόμη και να εμπνευστείς!

 

The Caravan

Ένας κομψός, με επιλεγμένο design, χώρος θα γίνει το στέκι σας σε αυτήν την εξεταστική. Τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια, η όμορφη διακόσμησή του το καθιστούν ιδανικό για εργασία ή διάβασμα και φυσικά με τη συνοδεία ενός απολαυστικού ροφήματος ή σνακ. Ένα ήσυχο, φιλόξενο περιβάλλον σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της πόλης.

Info: Ρεμπέλου 1 | Facebook

 

Tabya

Στο νεοκλασικό κτίριο με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, θα αισθανθείτε σα στο σπίτι σας. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, χαλαρή και τα καλαίσθητα δωμάτια του Tabya σας περιμένουν για μελέτη ή τηλεργασία. Ιδανικό και για επαγγελματική συνάντηση. Και φυσικά αμέτρητες επιλογές από νόστιμα ροφήματα και σνακ για να κάνετε τα διαλείμματά σας λίγο πιο ευχάριστα.

Info: Κ. Μελενίκου 14Γ | Facebook

 

Ypsilon

Στο φωτεινό νεοκλασικό του 19ου αιώνα, θα βρείτε σίγουρα τη «γωνιά» σας. Η άρτια διακόσμηση του σε minimal γραμμές το καθιστά ιδανικό για να απολαύσετε τον καφέ σας, να διαβάσετε ή να εργαστείτε. Ένα all day spot με ποιοτικό καφέ και υπέροχη ατμόσφαιρα, ευρύχωρους φωτεινούς χώρους, κατάλληλους και εργασίες με τους συμφοιτητές ή τους συναδέλφους σας.

Info: Εδέσσης 5 | Facebook

 

Peach boy

Το Peach boy πέραν του ότι σου προσφέρει πρώτης ποιότητας καφέ, αποτελεί και ένα ευχάριστο spot στο κέντρο της πόλης. Το σύγχρονο design, η όμορφη διακόσμηση, τα νόστιμα σνακ, τα δυναμωτικά bowls αποτελούν τον κατάλληλο σύμμαχο για να περάσει ευχάριστα η ώρα της μελέτης ή της εργασίας σας. Ένας πολύχρωμος χώρος που εκπέμπει μόνο θετικά vibes.

Info: Ερμού 44 | Facebook

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

100 Ιεροι τοποι της Ορθοδοξιας στην Ελλαδα, τους οποιους αξιζει να επισκεφθειτε τουλαχιστον μια φορα στη ζωη σας

Από την Πέμπτη 18 Απριλίου στα περίπτερα