ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
exterior B6 – 2 Το νέο ξενοδοχείο των Aria Hotels La Divina, με θέα στην Ακρόπολη

Το νέο ξενοδοχείο La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τους επισκέπτες από την 1η Απριλίου 2024. Τα Aria Hotelsη οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο στην οδό Αδριανού στο Θησείο.

Η αριτεκτονική στο νέο ξενοδοχείο La Divina

Το La Divina στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την  πολυτελή απλότητα. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις.

La Divina
Η θεα του La Divina

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

La Divina Aria Hotels
Το νεοκλασικο που διαμορφωθηκε στο ξεχωριστο La Divina

Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψει την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Aria Hotels La Divina
Η αισθητικη των δωματιων του La Divina

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν δυναμικά την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

Info

La Divina

Αδριανού 3, Αθήνα

Tηλέφωνο: 210 2207686

 

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

100 Ιεροι τοποι της Ορθοδοξιας στην Ελλαδα, τους οποιους αξιζει να επισκεφθειτε τουλαχιστον μια φορα στη ζωη σας

Από την Πέμπτη 18 Απριλίου στα περίπτερα