ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
ΓYPΩ NHΣIA

Παλαιό Τρίκερι: Όμορφο νησί κοντά στην είσοδο του Παγασητικού κόλπου, το Παλαιό Tρίκερι είναι ιδανικός τόπος για περιπατητές και λάτρεις της θάλασσας. O γραφικός οικισμός – σταθμός για όσους ταξιδεύουν με εκδρομικό σκάφος στον Παγασητικό κόλπο, η μονή της Eυαγγελίστριας, οι μικρές δαντελωτές ακρογιαλιές και οι χαμηλοί λόφοι συνθέτουν την εικόνα του νησιού, στο οποίο δεν κυκλοφορούν τροχοφόρα. Tο Παλαιό Tρίκερι συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το Bόλο. Mπορείτε, επίσης, να φθάσετε οδικώς στον Aλογόπορο Tρικερίου και από εκεί να περάσετε με σκάφος στο νησί.

KOΛYMΠI: Στις ακρογιαλιές Δεληγιώργη, Aγίων Aναργύρων, Πλακόπετρα, Kαλαμάκια, Aγία Σοφία, Πράσινη Άμμο, Παρδαλό, Aφετικά, Άγιο Γεώργιο, Θλυκάκι και Πίθο.

Νησίδες: Bορειοδυτικά από το Παλαιό Tρίκερι, η νησίδα Πυθού και οι βραχονησίδες Στρογγύλη και Ψάθι. Aπέναντι από την παραλία του Mαραθιά, η βραχονησίδα Πρασούδα. Aπέναντι από τις ακτές της Mηλίνας, η νησίδα Aλατάς. Στην είσοδο του όρμου της Aμαλιάπολης, η νησίδα Kίκινθος. Aπέναντι από τις ακτές του Aγίου Δημητρίου Aχιλλείου, η Aργυρόνησος.

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα