Looking for more ?
2 βραβευμένοι chef σας περιμένουν στη Κέρκυρα

2 βραβευμένοι chef σας περιμένουν στη Κέρκυρα

Η Κέρκυρα πάντα έθετε ψηλά τον πήχη στη γαστρονομία της. Φέτος αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε και με τη γαστρονομική εμπειρία που θα σας προσφέρει ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Μαρία Χατζηπέτρου

The White House

Στο The White House, φέτος, σας περιμένει ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin. Αυτός είναι ο γνωστός σε όλους, Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μαγειρεύει στην οικεία του συγγραφέα Lawrence Durrell.

Με φρέσκα και αγνά υλικά που καλλιεργούνται στην Κέρκυρα και αλιεύονται από το Ιόνιο Πέλαγος, το The White House δεν πρέπει να λείπει από τη The to Do list όσων επισκεφθούν το νησί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The White House Restaurant (@thewhitehouse_restaurant)

Αν είστε fan του καβουριού μη διστάσετε να δοκιμάσετε τη σούπα με ελληνικό καβούρι. Φυσικά, μη χάσετε και τα παραδοσιακά πιάτα, όπως τη παστιτσάδα και το σοφρίτο. Άλλα πιάτα του menu που αξίζουν τη δοκιμή σας: Κυδώνια αχνιστά με γλυκό σαμιώτικο κρασί, μάραθο και κουμ κουάτ | Φιλέτα σαρδέλας με κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης | Ceviche δράκαινας με κουμ κουάτ

Info: thewhitehouserestaurant.gr

 

Kaiser Bridge

Ένα γευστικό μενού με την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη σας περιμένει στο Kaizer Bridge της όμορφης Κέρκυρας. Το εστιατόριο κουβαλάει τη δική του μακρόχρονη ιστορία, έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία του από το 1950. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού, που λειτουργεί ασταμάτητα για πάνω από 70 χρόνια τώρα.

 

Η κατά βάση δημιουργική μεσογειακή κουζίνα αναδεικνύει τις παραδοσιακές κερκυραϊκές συνταγές σε πιάτα με στοιχεία fine dining, με έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Το Kaizer Bridge εκτός από παραθαλάσσιο είναι και επιθαλάσσιο, το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, καθώς μέρος της «σάλας» του, απλώνεται πάνω σε μια ξύλινη προβλήτα. Έτσι, ετοιμαστείτε για μοναδικά ατμοσφαιρικές βραδιές με τη συνοδεία ενός μενού που απογειώνει όλες τις αισθήσεις. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, λοιπόν, σας περιμένει για να δοκιμάσετε τη μοναδική του παστιτσάδα με κόκορα όπως δεν την έχετε ξαναδεί,  Κερκυραϊκό Τσιγαρέλι με τραγανό φύλλο ρακής ή τη σφυρίδα σιγομαγειρεμένη με μελιτζάνα γλασέ σε συκομαΐδα και πουρέ από ιμάμ.

Info: kaizerbridge.com

closesmenu