ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Πού μπορούμε να κάνουμε Scuba Diving στην Αττική;

Το Scuba Diving είναι ένα σπορ που κερδίζει συνεχώς καινούριους fan οι οποίοι αγαπούν τη θάλασσα και επιθυμούν να μάθουν νέους τρόπους για να την εξερευνήσουν. Φυσικά, όπως είναι λογικό, όποιος δεν έχει ξαναέρθει σε επαφή με τις καταδύσεις, θα απευθυνθεί σε μία από τις δεκάδες σχολές κατάδυσης οι οποίες θα σας παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα σας καθοδηγήσουν στις τεχνικές και βήμα βήμα, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τα παρακάτω μέρη για Scuba Diving στην Αττική.


Οι παραλίες της Αττικής για τις πρώτες μας βουτιές


Το θετικό είναι πως αν ζείτε στην Αθήνα δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξενιτευτείτε για να βρείτε βυθούς να εξερευνήσεις, αφού στην Αττική υπάρχουν τα καλύτερα σημεία για καταδύσεις.

Πού μπορούμε να κάνουμε Scuba Diving στην Αττική;

Πηγή: Unsplash

Ναυάγιο Κυρά-Λένη

Το 1978 το φορτηγό πλοίο Κυρά Λένη απέπλευσε από το λιμάνι του Λαυρίου με κατεύθυνση προς τη Βουλγαρία. Ισχυροί άνεμοι όμως στο Κάβο Ντόρο οδήγησαν σε πρόσκρουση σε βράχια και εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο. Το πλοίο βυθίστηκε στη νότια ακτή της νήσου Πάτροκλος με όλους τους επιβάτες να βγαίνουν σώοι στη στεριά. Η πρόσβαση στο σημείο της κατάδυσης γίνεται με σκάφος.

Ποντικονήσι

Το νησί βρίσκεται απέναντι από τον κόλπο της Βάρκιζας. Είναι μια κατάδυση από σκάφος σε έναν βάθος με τεράστια ποικιλία θαλάσσιας ζωής

Scuba Diving στην Αττική
Πηγή: Unsplash

Ποθητός- Λαγονήσσι

Το νησί προσφέρει ένα άγριο, βραχώδες υποβρύχιο τοπίο γεμάτο καμάρες, μικρές σπηλιές και προεξοχές που επιτρέπουν την πολυεπίπεδη κατάδυση σε οποιοδήποτε βάθος. Χταπόδια, αχινοί, αστερίες, αστακοί, χέλια, ομάδες μεγάλων ή μικρών ψαριών είναι μερικές από τις θαλάσσιες συναντήσεις που θα έχετε.

Νεκροταφείο Αυτοκινήτων- Λεγραινά

Στο 59ο χιλιόμετρο της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, απέναντι από τη νήσο Πάτροκλο βρίσκεται ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων, με κλεμμένα αμάξια που έχουν μετατραπεί σε καταφύγιο για τα πλάσματα του βυθού.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Οι καλύτερες οικογενειακές δραστηριότητες στη Χαλκιδική


Σαντορίνη: Ο απόλυτος προορισμός για κάθε wine lover

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Από την Πέμπτη 7/12 ανεξάρτητος στα περίπτερα