ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Πού μπορούμε να κάνουμε Snowmobile στα χιονισμένα βουνά της Ελλάδας;

Φοράμε ζεστά ρούχα, γάντια και full face και η ερώτηση “Πού μπορώ να κάνω Snowmobile” μόλις βρήκε την απάντησή της. Μόλις κάθε μονοπάτι ντυθεί στα λευκά, είστε έτοιμοι για να οργανώσετε κάτι το πραγματικά ξεχωριστό.

Πού μπορώ να κάνω Snowmobile
Pexels

Πού μπορώ να κάνω Snowmobile; Σου βρήκαμε τα μέρη για να το δοκιμάσεις στις χειμερινές σου αποδράσεις

Βόλτα με snowmobile στα Καλάβρυτα

Μια εναλλακτική πρόταση, που σας προσφέρει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι τα Snowmobiles, όπου μπορείτε να κάνετε βόλτα και να θαυμάσετε το χιονισμένο τοπίο! Η βάση των snowmobiles, βρίσκεται δίπλα από τα εκδοτήρια εισιτηρίων, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο IGLOO, σήμα κατατεθέν της εταιρείας που τα διαχειρίζεται. Ντυθείτε ζεστά για να αισθάνεστε όμορφα και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα των snowmobiles. Μην ξεχάσετε την action camera σας!

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Βόλτα με snowmobile στα Καλάβρυτα
Unsplash

Περτούλι

Με την ενοικίαση ενός snowmobile στο Περτούλι, ο επισκέπτης μπορεί να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδρομή συνοδευόμενος πάντα από έμπειρους οδηγούς και να απολαύσει την βόλτα του στο δάσος Περτουλίου.
Ταυτόχρονα θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα χιονισμένα έλατα, τα κάτασπρα από χιόνι λιβάδια Περτουλίου, τις χιονισμένες κορυφές του Κόζιακα και την μαγευτική ομορφιά του τοπίου.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Καταφύγιο Οίτης

Το Καταφύγιο της Οίτης διοργανώνει εκδρομές με snowmobile  και προορισμό την κορυφή Πυργάκι (1.600 μ.), από όπου οι αναβάτες έχουν πανοραμική θέα σε όλη τη Στερεά: νοτιοανατολικά ο Παρνασσός, βορειοανατολικά η Όθρυς, δυτικά τα Βαρδούσια και με καθαρό καιρό το Βε­λούχι, νοτιοδυτικά τα Γεράνια όρη!

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Snowmobile στον Παρνασσό
Unsplash

Snowmobile στον Παρνασσό

Η συναρπαστική εμπειρία της οδήγησης στο χιόνι. Κατά την επίσκεψή σας στον Παρνασσό τον χειμώνα, επιβάλλεται να ζήσετε την εμπειρία οδήγησης ή βόλτας με snowmobile.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Unsplash

Ζήρεια

Στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας ενοικιάζονται snowmobiles για βόλτα στο μεγάλο οροπέδιο του βουνού. Με την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού θα κάνετε διαδρομή μισής ώρας με ασφάλεια προσεγγίζοντας όμορφα σημεία του βουνού.
Επίσης ενοικιάζονται παιδικά μονοθέσια snowmobiles σε ειδικά διαμορφωμένο και ελεγχόμενο χώρο του χιονοδρομικού.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

 

Πριν από οποιαδήποτε οργάνωση της εκδρομής σας επικοινωνήστε με τους αρμόδιους διοργανωτές. 

 

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Πελοπόννησο για διακοπές αυτές τις γιορτές


Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο: Οι εναλλακτικές δραστηριότητες

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Kυκλοφορεί στις 03/12 με το «Βήμα της Κυριακής»