ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Το ξέρατε; Η Αθήνα φιλοξενεί δύο πάρκα αποκλειστικά για σκύλους

Δύο νέα πάρκα αποκλειστικά για σκύλους βρίσκονται στην περιοχή του Προμπονά και στην πλατεία Οβρένοβιτς, στο Νέο Κόσμο. Τα πάρκα αναψυχής σκύλων είναι ειδικά σχεδιασμένα με απόλυτη ασφάλεια για την καθημερινή βόλτα του σκύλου σας, οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα. Στον Προμπονά το πάρκο ξεπερνά το ένα στρέμμα και στο Νέο Κόσμο τα 700 τ.μ.


Tips και συμβουλές για ανέμελες διακοπές με τον τετράποδο φίλο σας


πάρκα σύκλων. Αθήνα
Πηγή: Unsplash

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων, τα πάρκα προσφέρονται για κοινωνικοποίηση, παιχνίδι, εκγύμναση και εκπαίδευση σκύλων, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου. Είναι περιφραγμένα με διπλές ανθεκτικές πόρτες και ενδιάμεσο χώρο υποδοχής για τη μέγιστη ασφάλεια των σκυλιών. Ιδανικά τόσο για του μεγαλόσωμους όσο και για τους μικρόσωμους τετράποδους φίλους μας.

πάρκα σκύλων, Αθήνα
Πηγή: Unsplash

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης: όργανα εκγύμνασης, εμπόδια, ράμπα ανάβασης, «πασαρέλα» με ανάβαση και κατάβαση, ποτίστρες για παροχή πόσιμου νερού στα σκυλάκια και φυσικά παγκάκια για τους ανθρώπους που τα συνοδεύουν. Τις νυχτερινές ώρες μάλιστα υπάρχει έντονος φωτισμός για την διευκόλυνση των επισκεπτών.

 


Διαβάστε επίσης στο ΔΙΑΚΟΠΕΣ | Κατοικίδια: 3 υγιεινές handmade λιχουδιές για τον σκύλο σας

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί με «ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στις 9 Ιουνίου