ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 3'
Τα ιδανικά εστιατόρια για επαγγελματικό lunch στην Αθήνα

Πολλές φορές μπορεί η δουλειά να μην τελειώνει στο γραφείο και πρέπει να συνεχιστεί εκτός. Άλλες φορές, κάποια επαγγελματικά meeting είναι καλό να γίνονται κάπου έξω, ώστε να υπάρχει ένα ανάλαφρο κλίμα. Για αυτές τις περιστάσεις, αυτά είναι τα ιδανικά εστιατόρια για επαγγελματικό lunch στην Αθήνα.

Πηγή: Unsplash

Μήπως αναζητούσατε τα ιδανικά εστιατόρια για επαγγελματικό lunch στην Αθήνα; Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις

Αthenée

Στον ίδιο χώρο που στέγαζε το ιστορικό καφε-ζαχαροπλαστείο Ζόναρς που υπήρξε για πολλές δεκαετίες στέκι της πολιτικής, καλλιτεχνικής και κοσμικής Αθήνας, το Athenée συνδυάζει καφέ, φαγητό, ποτό και περιβάλλον αστικής πολυτέλειας.

Πρόκειται για ένα κλασικό σημείο για επιχειρηματικές συναντήσεις. Για περισσότερη ιδιωτικότητα, υπάρχουν τραπέζια στο βάθος της σάλας. Φυσικά υπάρχουν και τα εξωτερικά τραπέζια τα οποία προσφέρουν θέα στη Βουκουρεστίου. Το εστιατόριο διαθέτει έναν εκτενέστατο κατάλογο με πιάτα που κινούνται μεταξύ μεσογειακής και ασιατικής κουζίνας και θα βρείτε πολλές επιλογές, ενώ το σούσι είναι πάντα δημοφιλές ξεκίνημα.

Πηγή: Unsplash

Cookoovaya

Oι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής με την Cookoovaya, αποτελούν μια σταθερά στη γαστρονομική σκηνή της πόλης. Η δημιουργική κουζίνα τους αποτελεί μια ολοκληρωτική εμπειρία και τις γεύσεις που θα σας προσφέρει θα τις θυμάστε για πολύ καιρό.

GB Roof Garden

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα απολαύσετε ένα πολύ ατμοσφαιρικό γεύμα με μοναδική θέα προς την Ακρόπολη. Στο μενού με τη σφραγίδα του Αστέριου Κουστούδη,​​ συναντά κανείς εξαιρετικά πιάτα που θα σφραγίσουν σίγουρα με επιτυχία τα επαγγελματικά σας γεύματα.

Πηγή: Unsplash

Τηλέμαχος Athens

Ο Τηλέμαχος είναι ένα εστιατόριο με ιστορία στον χώρο της κρεατοφαγίας, όπου αρχικά ως χασαποταβέρνα στην Κηφισιά άφησε το στίγμα του. Πολλές σημαντικές προσωπικότητες της χώρας πέρασαν από τα τραπέζια του, όπως ο Παύλος Μελάς, ο Τσαρούχης και ο Μώραλης. Τα τελευταία χρόνια ο Τηλέμαχος βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν μεγαλοπρεπή χώρο, με τις ίδιες ποιοτικές γεύσεις. All-star επιλογές του καταλόγου ακόμη και για όσους δεν είναι μυημένοι στα premium κρέατα είναι το rib eye ωρίμανσης και η T-bone.

Πηγή: Unsplash

L’Abreuvoir

Ο Αλέξης Κότσης και η σύζυγός του Γιάννα, το 1965 σκέφτηκαν να ανοίξουν ένα γαλλικό εστιατόριο στην αριστοκρατική συνοικία της Αθήνας, το Κολωνάκι. Τα εξωτερικά του τραπέζια είναι πανέμορφα και αν έχει καλό καιρό είναι ιδανικά για ήρεμες στιγμές.

Μύδια μαρινιέρ, φουά γκρα πάπιας με τρούφες σε μιρουάρ από κεράσι, φιλέ μινιόν μαδέρα, φιλέτο σολομού σε κρούστα μουστάρδας είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του πλούσιου καταλόγου. Φυσικά, μη χάσετε το tartare, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Αθήνας, το οποίο συνοδεύεται με τις πατάτες που είναι απλά απερίγραπτες.

Πηγή: Unsplash

Artisanal

Ένα από τα hot spot των Βορείων Προαστίων που ξεχωρίζει για την αισθητική και την γαστρονομία του. Η κουζίνα του Artisanal χαρακτηρίζεται πλέον από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Όλα τα πιάτα που θα συναντήσετε στο menu του Artisanal είναι εκλεκτά και θα σας τραβήξουν την προσοχή.

Δείτε ακόμη, στο Διακοπές:

Athens Guide: Τα στέκια της πόλης για γεύσεις από… νησί


Athens Guide: 4+1 αυλές της πόλης για παραδοσιακό φαγητό

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καρναβαλι Κερκυρα Ξανθη Ρεθυμνο Πατρα

Από την Πέμπτη 15/2 στα περίπτερα