ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Δράμα_Ονειρούπολη 2022IKF_5698 Ονειρούπολη | Περιφέρεια Δράμας

Η Ονειρούπολη Δράμας έχει γίνει θεσμός, καθώς αποτελεί το παλαιότερο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα. Φέτος, γιορτάζει τα 20 χρόνια της, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Η Δράμα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο, χιλιάδες επισκέπτες από όλη την χώρα και όχι μόνο.

Ονειρουπολη Δραμας

Γιορτάστε τα 20 χρόνια στην Ονειρούπολη Δράμας

Στην Πλατεία Ελευθερίας, για ακόμα μια χρονιά, θα βιώσετε το κλίμα των Χριστουγέννων, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, να περιπλανηθούν ανάμεσα στα σπιτάκια, να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να δουν το σπίτι του, να γνωρίσουν τα ξωτικά, να γελάσουν, να ζωγραφίσουν και να παίξουν. Στην Ονειρούπολη λειτουργεί και φέτος το σαπωνοποιείο και το ταχυδρομείο. Καθημερινά, το πρόγραμμα έχει συναυλίες, χορευτικά και πλούσιες εκδηλώσεις. 

Αν βρεθείτε στη Δράμα για την Ονειρούπολη, μην παραλείψετε να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη, αλλά και τις γύρω περιοχές. Επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ιστορικό Οχυρό Λύσσε, το Σπήλαιο του Αγγίτη και το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού. 

Info

Η Είσοδος Είναι ελεύθερη

Από τις 2 έως και τις 23 Δεκεμβρίου: Καθημερινές 10:00-14:00 & 17:00-21:00

Όλα τα Σαββατοκύριακα και από 24 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου 10:00-21:00

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καρναβαλι Κερκυρα Ξανθη Ρεθυμνο Πατρα

Από την Πέμπτη 15/2 στα περίπτερα