Το πρώτο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα για το 2024 με βιβλία από 1 Ευρώ

Τα φτηνότερα και ταυτόχρονα ποιοτικά βιβλία θα τα βρούμε στην Αθήνα στο Παζάρι Βιβλίου 2024

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
susan-q-yin-2JIvboGLeho-unsplash unsplash

Ο αγαπημένος θεσμός των Αθηναίων και μη, «ανοίγει την αυλαία» του αυτές τις ημέρες. Το πρώτο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα για το 2024, φιλοξενείται και αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα

Η χρονιά για τους βιβλιόφιλους ξεκινά με την αγαπημένη συνήθεια εδώ και 27 χρόνια. Το Παζάρι Βιβλίου, αποτελεί μια αγαπημένη βόλτα για όσους διαβάζουν φανατικά και όχι μόνο. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία και φέτος να περιηγηθούν τους πάγκους 200 εκδοτικών οίκων και να γνωρίσουν τα πάντα για παλαιότερες και πιο νέες κυκλοφορίες. Η υπαίθρια στεγασμένη εγκατάσταση, είναι ακόμα πιο σύγχρονη και οργανωμένη και φιλοξενεί 8.500 τίτλους βιβλίων με έκπτωση, ακόμα και σε τιμή του 1 ευρώ. Το αναγνωστικό κοινό, έχει την ευκαιρία να βρει βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Το 27ο Παζαρι Βιβλιου στην Αθηνα

Τι να κάνετε στο Παζάρι Βιβλίου

Ο συγκεκριμένος θεσμός, έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, μαζί με την Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται το φθινόπωρο. Η αγάπη ανθρώπων όλων των ηλικιών για τα βιβλία, μεγαλώνει όλο και περισσότερο και αυτό είναι φανερό ακόμα και από τα social media, με όχημα το TikTok και το Hashtag “BookTok”, που γίνεται όλο και πιο viral.

Unsplash

Η πλατεία Κλαυθμώνος είναι εύκολα προσβάσιμη από τον σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο». Ιδανικό είναι να έχετε χρόνο ώστε να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε, να ακούσετε προτάσεις και συμβουλές από τους εκδοτικούς οίκους. Δείτε το σαν μια μονοήμερη, ειδικά αν δε μένετε στο κέντρο.
Η βόλτα συνδυάζεται άψογα με καφέ στο χέρι, ή φαγητό σε κάποιο από τα εστιατόρια του κέντρου. Για να μη φύγετε ποτέ από τον κόσμο του διαβάσματος, επιλέξτε κάποιο από τα καλύτερα καφέ – βιβλιοπωλεία στην Αθήνα. Επίσης, είναι ευκαιρία να δείτε και νέες εκθέσεις τέχνης, ή μουσεία.

Οι διοργανωτές

Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Unsplash
Info

27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 26 Ιανουαρίου έως και 18 Φεβρουαρίου 2024.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί με «ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στις 9 Ιουνίου