ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
180922_OneOnly_Aesthesis_Bungalow_Exterior_0044_MASTER-scaled-1

Το νέο, πολυτελές resort άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα, καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες στην καρδιά της Γλυφάδας και σε απόσταση αναπνοής από το “μπλε” της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Στα πλαίσια της γενικότερης αναγέννησης της ευρύτερης περιοχής της Γλυφάδας, Ελληνικού και της λεγόμενης “Αθηναϊκής Ριβιέρας”, το σύμπλεγμα των πολυτελών θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών του One&Only είναι μια ιδαίτερα αξιόλογη προσθήκη στο γενικότερο παζλ, ειδικά από την στιγμή που σαν φιλοσοφία κατασκευής συνδέεται και συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό τοπίο, υιοθετώντας τη βιώσιμη χρήση φυσικών πόρων.

Εντυπωσιακό από άποψη κατασκευής, το υπερπολυτελές beach resort απλώνεται μπροστά στον Σαρωνικό σε μια καταπράσινη έκταση που καταλαμβάνει 210 στρέμματα και διαθέτει δωμάτια, μπάνγκαλοου και σουίτες. Το συγκρότημα επιχειρεί να αναβιώσει τις δεκαετίες που η Αθηναϊκή Ριβιέρα πρωταγωνιστούσε στην κοσμoπολίτικη ζωή της χώρας με επισκέπτες προσωπικότητες διεθνούς φήμης. Όσον αφορά τη γαστρονoμία, επικεφαλής των εστιατορίων Ora και El Bar de Paco Morales του resort είναι οι βραβευμένοι με αστέρι Michelin σεφ Ettore Botrini και Paco Morales.

Επικοινωνία
ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα