Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στην Αθήνα

Οι Βιβλιοθήκες, οι κήποι και οι αυλές 
των Μουσείων και των Χώρων Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ 
υποδέχονται τα παιδιά για να συμμετέχουν σε καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα, με ελεύθερη συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
-dimioyrgiki161 Τα δωρεάν προγράμματα του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μικρούς μας φίλους και όλη την οικογένεια, που θα υλοποιηθούν από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), από 6 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις Βιβλιοθήκες, στους πράσινους κήπους και τις αυλές των Μουσείων και των Χώρων Πολιτισμού του. 

Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, η Πινακοθήκη, το Κέντρο Τεχνών, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων υποδέχονται παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών με τις οικογένειές τους για να αξιοποιήσουνποιοτικά, δημιουργικά αλλά και διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο με εκπαιδευτικές, εικαστικές και περιβαλλοντικές δράσεις, μέσα από τις οποίες θα κάνουν μια «βουτιά» στην τέχνη, στον πολιτισμό και στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και θα γνωρίσουν τη φύση του αστικού τοπίου. 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία σχεδιάστηκαν και θα υλοποιηθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΠΑΝΔΑ, προσφέρονται δωρεάν, ενώ για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις τοποθεσίες εδώ.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα