ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Paros

Είναι κοινό μυστικό: τα καλύτερα ταξιδιωτικά tips για τον τόπο που επισκέπτεσαι, τα έχουν πάντα οι ντόπιοι. Insiders ορισμένων από τις πιο αγαπημένες μας περιοχές της Ελλάδας μάς αποκαλύπτουν όσα λατρεύουν στον τόπο τους και τις ομορφιές που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσουμε όσο βρισκόμαστε εκεί.

Νίκη Μηταρέα

Συγγραφέας, δημοσιογράφος γεύσης και οίνου, Πάρος

Τι είναι ευεξία, ευζωία, καλή και ποιοτική ζωή για εσάς;

Το μυστικό είναι να βρίσκεις τον τρόπο να προσεγγίζεις τα πράγματα με κέφι. Οτιδήποτε γίνεται με καλή διάθεση, επιστρέφει σε σένα κατά τον ίδιο τρόπο και τροφοδοτεί την προσωπική σου ευζωία.

Πώς βιώνετε την ευεξία στην καθημερινότητά σας;

Λατρεύω την πεζοπορία και εδώ στο νησί γίνεται απολαυστική δίπλα στη θάλασσα. Βράχια ασημένια σμιλεμένα από το χρόνο και όλο το μπλε στο βλέμμα μου. Αίσθηση ελευθερίας μου προσφέρει το κολύμπι στα γαλαζοπράσινα νερά στις παραλίες της Λάγγερης και της Πλατιάς Άμμου. Και ακόμη, μου αρέσει να αποτυπώνω με την φωτογραφική μου μηχανή όλες τις εκθαμβωτικές εικόνες που προσφέρει απλόχερα το νησί.

-Πού τρώω:

Στη Νάουσα. Στον Barbarossa στο λιμανάκι για αστακομακαρονάδα. Στον Γλαύκο για εξαιρετικά φρέσκο ψάρι. Στην Μαντζουράνα, για τηγανητές πατάτες.

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑIΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΣΕ 20 ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυκλοφορεί στα περίπτερα