Η νέα business class της SKY express είναι απολαυστική και βιώσιμη

Η πολυβραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία απογείωσε τις υπηρεσίες business class με τη νέα Bliss, που σας ταξιδεύει άνετα, προστατεύοντας, ταυτόχρονα, και τον πλανήτη.  

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 4'
dawid-tkocz-hElNeQt1iCo-unsplash unsplash

H business class αποτελούσε, ανέκαθεν, πολυτέλεια για το ταξίδι στους αιθέρες. Άλλωστε, η άνεση και η εξυπηρέτηση στις business class θέσεις των αεροπορικών εταιρειών θυμίζει, πολλές φορές, τη φιλοξενία σε πολυτελή ξενοδοχεία πολλών αστέρων. Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο διαφορετικό θα ήταν το ταξίδι σε πολυπόθητους προορισμούς σε ανάλογες θέσεις.   

Τον περασμένο Οκτώβριο η SKY express απογειώθηκε με τη διπλή διάκρισή της στα φετινά βραβεία της ERA (European Regions Airline Association), με τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις Airline Excellence Award 2023 & Innovation Airline Award 2023. Στο πλαίσιο της εδραίωσής της στον κλάδο των αερομεταφορών, τo μήνυμα «Ταξίδεψε όπως ΕΣΥ θέλεις», συνοψίζει τη φιλοσοφία της SKY express και εκφράζει όσα ακριβώς αντιπροσωπεύει μία σύγχρονη αεροπορική εταιρεία που αφουγκράζεται το μέλλον του ταξιδιού και θωρακίζει την ταξιδιωτική εμπειρία με νέες προτάσεις.

Το ταξίδι με την SKY express μετατρέπεται σε bliss εμπειρία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παρουσίαση της BLISS, της BUSINESS CLASS της SKY express, η οποία προσφέρει στους επιβάτες μια σειρά από ξεχωριστές επιλογές. Η υπηρεσία βασίζεται σε αυτό που περιμένει να βιώσει ο σύγχρονος επιβάτης ως μία premium εμπειρία, η οποία εμπνέεται από την αυθεντικότητα, την προσβασιμότητα για όλους, τη βιωσιμότητα, την προσωποποιημένη εμπειρία, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Οι επιβάτες της SKY express έχουν τη δυνατότητα να πετούν BLISS στο δίκτυο προορισμών της στο εξωτερικό, καθώς και στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

Η BLISS της SKY express και είναι εξ ορισμού διαφορετική, γιατί ο σχεδιασμός της στο σύνολό του βασίζεται στη βιωσιμότητα,φροντίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα για το περιβάλλον. Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τα ολοκαίνουργια AIRBUS A320neo & A321neo με εργονομικά, άνετα καθίσματα που εμπλουτίζονται από ψηφιακές υπηρεσίες, έχοντας στον πυρήνα τους τη φιλοσοφία για τη μείωση της σπατάλης πόρων, όπως το χαρτί.

Οι επιβάτες απολαμβάνουν μια εμπειρία Bliss σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, με δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών μέσα σε αυτές, ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, premium welcome drinks και fine dining επιλογές από έναν καλά ενημερωμένο κατάλογο με γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις.

Ταξιδεύοντας προς ένα βιώσιμο μέλλον

Στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας, στο διατροφικό σχεδιασμό της BLISS  περιλαμβάνεται ένα deli menu, που συνδυάζει τα θαλασσινά, αλλά και διατροφή που βασίζεται στο κρέας. Από τα γεύματα της Business Class της SKY express δεν λείπει η μέριμνα για την αποφυγή της σπατάλης του φαγητού. Όλες αυτές οι επιλογές γεύσεων προσφέρονται στον επιβάτη μόνον εφόσον ο ίδιος τις επιλέξει, λειτουργώντας προληπτικά με βάση τις αρχές της αειφορίας.

Επιπλέον, με την προσφορά αποκλειστικά κρύων γευμάτων επιτυγχάνεται η κατανάλωση λιγότερης  ενέργειας, καθώς τα διαθέσιμα γεύματα δεν απαιτούν θερμική επεξεργασία. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται περαιτέρω οι ενεργειακές ανάγκες και το σχετικό αποτύπωμα. Επίσης, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται στην BLISS είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μιας χρήσης, έτσι ώστε να μην σπαταλούνται νερό και ενέργεια, και να μη χρησιμοποιείται απορρυπαντικό.

Το δίκτυο της SKY express

Η SKY express πετάει 12 μήνες το χρόνο στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού, δηλαδή, σε 33 ελληνικά αεροδρόμια και 11 κορυφαίους προορισμούς του εξωτερικού, στους οποίους προστίθενται διαρκώς καινούριοι, όπως η πρόσφατη ένταξη των τριών στρατηγικών ευρωπαϊκών προορισμών, της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας. «Greece is bliss» είναι το μήνυμα που κοσμεί τα αεροσκάφη AIRBUS A320neo και AIRBUS A321neo, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα την ταυτότητα της SKY express, μιας 100% ελληνικής εταιρείας που έχει στην καρδιά της την Ελλάδα και ταξιδεύει το ελληνικό brand name σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καρναβαλι Κερκυρα Ξανθη Ρεθυμνο Πατρα

Από την Πέμπτη 15/2 στα περίπτερα