ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
Λιβαδειά: Πού θα φάμε τα καλύτερα ψητά;

Ακόμη και αν δεν αποτελεί τον κύριο προορισμό, η Λιβαδειά πάντα ήταν μια στάση στα ταξίδια όλων μας προκειμένου για να γευτούμε τα εδέσματα των ξακουστών ψητοπωλείων της. Ήρθε όµως η ώρα να γνωρίσουμε τους πρέσβεις της γευστικής ταυτότητας της πόλης λίγο καλύτερα. Πού, λοιπόν, θα φάμε τα καλύτερα ψητά στη Λιβαδειά;

Τα Κοψίδια

Με αυτή την ονομασία, καταλαβαίνει κανείς πως το… Όσκαρ για τα καλύτερα παϊδάκια πάει στα Κοψίδια. Πρόκειται για μια οικογενειακή ταβέρνα που θα σας προσφέρει αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Καλοψημένα και γευστικά παϊδάκια (αρνί ή προβατίνα) και διάφορα σούβλας, όπως κοκορέτσι.

Πού θα το βρείτε; Στρατηγού Ιωάννου 97, Λιβαδειά

Πού θα βρούμε τα καλύτερα παϊδάκια σε Αθήνα και Αττική;

 


diakopes_livadeia_psita_hitesh-dewasi-F-wom_unsplash (1)
Πηγή: Unsplash

Στη ταβέρνα “Ο Φώτης” Δαύλεια για τα καλύτερα ψητά στη Λιβαδειά

Ζουμερά παϊδάκια προβατίνας κάτω από τα δέντρα είναι ίσως η καλύτερη γευστική εμπειρία που μπορείτε να ζήσετε σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της Λιβαδειάς. Το ευχάριστο περιβάλλον και οι πολύ καλές τιμές είναι τα στοιχεία που συμμαχούν με τα άψογα ψητά, ώστε να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατόν στον Φώτη.

Πού θα το βρείτε; Επαρ.Οδ. Δαύβλειας-Μαυρονερίου, Λιβαδειά

Καλλίγευστον

Με τα γεμιστά πουγκιά, που θα δείτε στα περισσότερα τραπέζια, θα ξεκινήσετε το γεύμα σας στο Καλλίγευστον και θα το προχωρήσετε στα ψητά που θα ικανοποιήσουν κάθε κρεατοφάγο ή μη. Ίσως κλέψουν την παράσταση οι τηγανιτές πατάτες, αλλά τουλάχιστον, συνοδεύουν επάξια τα άριστης ποιότητας ψητά.

Πού θα το βρείτε; Ελευθερίου Βενιζέλου 19, Λιβαδειά

Δείτε επίσης:

3+1 κρυμμένες ταβέρνες της Αττικής: Εκεί που το φαγητό είναι ιεροτελεστία


Κοντινές αποδράσεις: Οι κορυφαίες ορεινές δραστηριότητες στον Παρνασσό

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2024
Diakopes Magazine

Ο απολυτος Χειμερινος Οδηγος για την Ελλαδα

Kυκλοφορεί στις 03/12 με το «Βήμα της Κυριακής»